Kutak za iznajmljivače

mVisitor - mobilna aplikacija

mVisitor je nova mobilna aplikacija namijenjena turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

Putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor.

Korištenjem ove aplikacije pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima 

Osnovne karakteristike sustava:

 • Direktnija i kvalitetnija komunikacija između TZ-a i iznajmljivača
 • Brža, jednostavnija i digitalizirana prijava gostiju
 • Podiže razinu zaštite osobnih podataka gostiju
 • Iznimno user friendly za iznajmljivača i gosta
 • Sustav preusmjerava svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa TZ-a i grada/općine čime dodatno približava lokalnu ponudu gostima

Korištenje aplikacije za iznajmljivače je besplatno.

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

 1. Skinete aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a
 2. Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor)
 3. Način unosa podataka gostiju:
 •   U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt. Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

            ILI

 •   Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.

            ILI

 • Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.

        4. Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.

Više detalja može se pronaći na web stranici: https://mVisitor.hr