Włącz dostępność
menu banner
05.10.2016.

„Jesen u Kaštelima 2016 – Sajam plodova zemlje

 Poštovani,

 

U ime Turističke zajednice grada Kaštela i grada Kaštela zadovoljstvo nam je najaviti manifestaciju „Jesen u Kaštelima 2016 – Sajam plodova zemlje“  u kojoj su objedinjene manifestacije  Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, a održava se na sami Svjetski dan hrane 16.10.2016 na prostoru Brce , K.Kambelovac od 9-14 sati.  Cilj je  “oživljavanje”i održavanje tradicije i edukacija mladih u svezi  tradicijske pripreme kruha, slastica i drugih  jela i pića  kroz kvalitetnu i autentičnu interpretaciju gastro i eno ponude Kaštela i Dalmacije.  Ovom manifestacijom doprinosimo promidžbi grada Kaštela, ali i unaprijeđenju kvalitetu sadržaja u destinaciji u posezoni.

 

Sa zadovoljstvom ističemo kako se spomenuta manifestacija održava od 1991. godine u odgojno obrazovnim ustanovama grada Kaštela, ali i  već 20 godina manifestacija Dani kruha i Dani zahvalnosti za plodove zemlje, na inicijativu kaštelanskih odgojno obrazovnih ustanova i pod pokroviteljstvom grada Kaštela, održava se kao jedinstvena gradska manifestacija  na trgovima i ulicama. 

Molim sve sudionike od samih početaka održavanja manifestacije  da nam za potrebe izložbe dostave materijale iz svojih arhiva o ranijim manifestacijama.

Detalji o manifestaciji su u privitku.

Pozivamo vas da se uključite u ovu manifestaciju kao izlagači i sudionici u programu .

Kontakt za prijavu : 021/227-933 ili info@kastela-info.hr