Abilitare l'accessibilità
menu banner

Edukacija Modul III

 

MODUL 3: Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem – Kako smanjiti troškove u obiteljskom smještaju?

  • Datum edukacije: petak, 07. prosinca 2018.

  • Trajanje: 18:00 – 19:45 h (pauza 18:45 – 19:00 h)

  • Mjesto: dvorac Vitturi

  • Sažetak edukacije:

Transformacija klasičnih privatnih turističkih smještajnih jedinica u okolišno-odgovorne doprinosi kako zaštiti okoliša tako i brojnim uštedama za iznajmljivače te inovativnosti turističke ponude. Na edukaciji će se polaznici bolje upoznati s aktualnim trendovima u održivom turizmu, eko kriterijima za zelene turističke smještajne objekte, održivim arhitektonskim planiranjem i projektiranjem te uređenjem ekološki-prihvatljivih turističkih smještajnih objekata, vrtova i okućnica po principima samoodrživog permakulturnog dizajna. Sudionici će se također informirati kako prepoznati i odabrati kvalitetnu LED rasvjetu za turističke objekte te uštedjeti do 90% troškova.

 

  • PREDAVAČI:

  • Nastja Logar, Udruga „Sunce“
    Mag. oec. Nastja Logar upravlja programom za ''zelene'' turističke smještajne objekte Dalmatia Green te radi na drugim aktivnostima poticanja razvoja zelenog i održivog turizma kao zaposlenica Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce. Obrazovanje u području upravljanja održivim turizmom stekla je u Gironi, a poslovno iskustvo u području razvoja održivog turizma stekla je u Ljubljani.

 

  • Hrvoje Bota, dipl.ing.arh direktor je društvenog poduzeća Održivo d.o.o. specijaliziranog za građenje, arhitektonsko projektiranje i prostorno uređenje s 13 godina profesionalnog iskustva na području inženjerstva, arhitekture i urbanistike. Kao glavni arhitekt sudjeluje u izradi održivih arhitektonskih projekata stambenih i turističkih građevina, permakulturnih projekata vrtova i imanja te urbanističkih projekata i studija.

 

  • Mag.oec. Marko Božiković direktor je firme Mark 2 s dugogodišnjim iskustvom na području LED rasvjete i njene primjene. Od 2014. godine održava predavanja diljem RH, a do danas ima niz odrađenih projekata LED rasvjete i ostvarene suradnje s mnogo firmi i fizičkih osoba.